Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013

Κερδίστε προσκλήσεις για παιδικό σινεμά το Σαββατοκύριακο!



Το παιδικό φεστιβάλ κινηματογράφου στον "Σινέ Παράδεισος, στον Κορυδαλλό συνεχίζεται! Αυτό το Σαββατοκύριακο οι επιλογές είναι άψογες! Κερδίστε προσκλήσεις!

Το «Σινέ Παράδεισος» στον Κορυδαλλό, έχει δημιουργήσει ένα παιδικό φεστιβάλ κινηματογράφου στη χειμερινή αίθουσα, προσκαλώντας όλους τους μικρούς και μεγάλους φίλους σε μια γιορτή του παιδικού κινηματογράφου.
Συμπληρώστε τη φόρμα και κερδίστε προσκλήσεις για μία από τις παρακάτω ταινίες. Δηλώστε στη φόρμα την ταινία της επιλογής σας. Οι τυχεροί θα ειδοποιηθούν με e-mail.

"Ψηλά στον Ουρανό" - ΔΕΙΤΕ ΤΟ TRAILERΜια από τις καλύτερες ταινίες Κινουμένων Σχεδίων! Ο 78χρονος Καρλ Φρέντρικσεν, ένας συνταξιούχος πωλητής μπαλονιών, παίρνει τη μεγάλη απόφαση να πραγματοποιήσει το όνειρο της ζωής του: δένει στο σπίτι του χιλιάδες μπαλόνια και πετάει προς τα άγρια τοπία της Νότιας Αμερικής.Στην πορεία όμως ανακαλύπτει ότι δεν είναι μόνος…Μαζί του βρίσκεται ο μεγαλύτερος «εφιάλτης», ένας 8χρονος λαθρεπιβάτης που ακούει στο όνομα Ράσελ και που θέλει επίσης να εξερευνήσει το άγνωστο.Στο ταξίδι τους θα συναντήσουν τους πιο εξωτικούς και παράξενους χαρακτήρες, σε μια περιπέτεια γεμάτη γέλιο, δράση αλλά και συναίσθημα. 

Ο ΡΑΤΑΤΟΥΗΣ ΔΕΙΤΕ ΤΟ TRAILER Μια σημαντική ταινία ξανά στη μεγάλη οθόνη! 

Ένας Γάλλος ποντικός ονειρεύεται να γίνει σπουδαίος σεφ και το καταφέρνει κατευθύνοντας τον ανίδεο από μαγειρική Λιγκουίνι. 

Ο κόσμος των ανθρώπων, όμως, δεν είναι έτοιμος να δεχτεί ότι ένας ποντικός μαγειρεύει καλύτερα από αυτούς. Κλασική συνταγή, εκτελεσμένη με φινέτσα και με τα πιο φρέσκα υλικά. Μια κινηματογραφική λιχουδιά δια χειρός Pixar, του κορυφαίου "σεφ" κινουμένων σχεδίων! 

YOGIBEAR Το πάρκο Τζέλιστοουν κινδυνεύει και ο αρκούδος Γιόγκι, ο φίλος του ΜπουΜπου, ο δασοφύλακας Σμιθ και μια σκηνοθέτις ντοκιμαντέρ ενώνουν τις δυνάμεις τους για να το σώσουν.

ΤΖΟΥΛΙΑ ΤΟ ΜΕΛΙΣΣΑΚΙ Η μικρούλα νεογέννητη εργάτρια, παραβαίνοντας το μελλισο-πεπρωμένο της, ονειρεύεται μια ζωή σαν τα παιδάκια των ανθρώπων. 
Η σοφή Βασίλισσα Μέλισσα, μέσα από το συνεχές βουητό στο μελίσσι, ξεχωρίζει τη μικρή φωνούλα και τις διαμαρτυρίες της μαθητευόμενης. Αναλαμβάνει αυτοπροσώπως τη διαπαιδαγώγηση της. Κάθε βράδυ, την παίρνει στα βασιλικά δωμάτια, και της διηγείται παραμύθια και ιστορίες για την ζωή των ανθρώπων, με ήρωες δύο παιδάκια. 

ΟΙ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΑΜΜΥ: ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΠΕΡΑΣΜΑ - ΔΕΙΤΕ ΤΟ TRAILER Ο Sammy από την στιγμή που βουτά στην θάλασσα μετά την γέννηση της στις ακτές της Καλιφόρνια βρίσκει και χάνει τον έρωτα της ζωής της έναν ωραίο νεοσσό την Shelly. Μέσα σε ένα επικό ταξίδι στους ωκεανούς, ένα στάδιο που όλες οι χελώνες πρέπει να περάσουν πριν επιστρέψουν στην παραλία από όπου γεννήθηκαν, η Sammy καταφέρνει να ξεπεράσει κάθε εμπόδιο και κίνδυνο με ελπίδα να ξαναβρεί τον Shelly ξανά. 

ΓΟΥΑΛΑΣ ΚΑΙ ΓΚΡΟΜΙΤ: ΣΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΛΑΧΑΝΟΚΗΠΟ
Οι δυο πρωταγωνιστές Wallace και Gromit, γνωστοί και ως ομάδα «Antipesto», έχουν κάνει επάγγελμα την κατασκευή περίεργων γκάτζετς και στο συγκεκριμένο επεισόδιο έχουν αναλάβει την παγίδευση των λαγών του μικρού χωριού τους λίγο πριν τον μεγάλο διαγωνισμό για το μεγαλύτερο λαχανικό. 


ΛΙΟ ΤΟ ΛΙΟΝΤΑΡΙ Ο Λίο, απ’ όταν ήταν μικρό λιονταράκι, αντιπαθούσε το... κρέας. Έγινε χορτοφάγος! Η κοινωνία των λιονταριών τον εξόρισε εξ' αιτίας της διαφορετικότητάς του, κι από μικρούλης τριγυρνάει μόνος κι έρημος στη ζούγκλα. Εντελώς τυχαία, μια μέρα σώζει τη ζωή της πανέμορφης Αβόρια, της βασίλισσας των ελεφάντων, την ώρα που γεννάει δύο μωρά με τις ουρές τους ενωμένες! 

ΔΟΝ ΚΙΧΩΤΗΣ Ο γαϊδαράκος, ο Ρούσιο, αφηγείται την αληθινή ιστορία του Δον Κιχώτη. Στην πραγματικότητα ο Δον Κιχώτης δεν ήταν τρελός, αλλά πανέξυπνος, παθιασμένος κι ενθουσιώδης. Ο Δον Κιχώτης και ο πιστός του ακόλουθος ο ΣάντσοΠάντσα, ο γαϊδαράκος ο Ρούσιο και το άλογο του Κιχώτη, η Ρουσινάντη, ξεκινούν την περιπέτειά τους με σκοπό να έρθουν αντιμέτωποι με τον Ιππότη του Φεγγαριού 

Πρόγραμμα 

Σάββατο 26/1 

13.45 ΛΙΟ ΤΟ ΛΙΟΝΤΑΡΙ15.30 ΨΗΛΑ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ
19.30 
ΨΗΛΑ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ
Κυριακή 27/1
13.45 ΤΖΟΥΛΙΑ ΤΟ ΜΕΛΙΣΣΑΚΙ15.30 Ο ΡΑΤΑΤΟΥΗΣ17.30 Ο ΡΑΤΑΤΟΥΗΣ19.30 Ο ΡΑΤΑΤΟΥΗΣ

in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου